Forside

Landbrukstjenester Akershus

VELKOMMEN

Vi er et samvirkeforetak og formålet vårt er å fremme medlemmenes interesser ved å formidle arbeidskraft, hovedsaklig til landbruket. Våre medlemmer er gårdbrukere og småbedrifter i hele Akershus og vår oppgave er å bistå når det er behov  for avlastning ved sykdom, ferie og fritid.

Ved å benytte deg av våre tjenester så er det vi som har arbeidsgiveransvaret og tar oss av papirarbeidet for deg.  Det eneste du må passe på er at arbeidet utføres på en forsvarlig måte og at vikaren eller avløseren har arbeid å gjøre på gården i henhold til arbeidsavtalen.

Vi foretar utlønning av avløsere og vikarer, også familiemedlemmer som jobber på gården. Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense, men dersom du skal ha refundert utgiftene gjennom ferie og fritidsordningen eller sykdomsrefusjon må den ansatte være fylt 15 år.

Vi har faste landbruksvikarer med bred erfaring, de er alle dyktige med produksjonsdyr og gårdsarbeid.

Som ansatt (avløser) hos oss kan du være trygg på at dine rettigheter blir ivaretatt og at lønningen blir utbetalt til avtalt dag.

Dersom du er jobbsøker eller gårdbruker som trenger vår hjelp, ta kontakt med oss på e-post: landbrukstjenester.akershus@n.lt.no eller ring oss på tlf.: 63 98 36 66

Åpningstider er fra 08.00 til 15.30 mandag til fredag.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

___________________________________