Landbrukstjenester Akershus

Ledige stillinger

Er du på utkikk etter ny jobb i landbruket, og ønsker å bidra til norsk og bærekraftig matproduksjon?

Vi har behov for avløsere (variabel stillingsprosent) og landbruksvikar (100% stilling) med erfaring fra husdyrhold, fortrinnsvis ku (melkeproduksjon) og svin.

Landbruksvikaren jobber på forskjellige gårder, og i hele Akershus når det er sykdom på gården eller ved ferie/fritid for bonden. Arbeidsoppgavene er allsidige og arbeidsdagene kan derfor være veldig varierte. Du vil som oftest jobbe delt dag, med et stell om morgenen og et stell på ettermiddagen.

Du blir en del av et team med flere landbruksvikarer i turnusordning.

Vi ser etter en fleksibel person som er utdannet agronom, og/eller har solid erfaring fra landbruket, spesielt med produksjonsdyr. Dette er en jobb som krever at du kjører bil, sertifikat på bil (B) er et krav og det er en fordel med sertifikat på traktor (T).

Som person må du være omgjengelig og selvstendig. Du må like fysisk arbeid, samt ha en positiv holdning og være løsningsorientert.

Avløser jobber på faste gårder, ofte i ring slik at du har 2-4 faste bønder som du jobber i turnus hos. Det er flest gårder med melkeproduksjon som har behov for fast avløser, men vi har også noen med griseproduksjon. Så har du erfaring fra dette ber vi deg ta kontakt snarest mulig. Førerkort er nødvendig for å komme seg til arbeidsstedet.

Vi tilbyr lønn etter avtale, kjøregodtgjørelse ved bruk av egen bil, obligatorisk tjenestepensjon hos DNB, godt arbeidsmiljø og gode kollegaer.

Kontakt oss på telefon 63 98 36 66 om du har spørsmål. Send oss CVen din og noen ord om deg selv på e-post: landbrukstjenester.akershus@n-lt.no

 

Vi ser frem til å høre fra deg 🙂